Afiŝita de: Esperantino | 09.01.2009

Ne forgesu pri hodiaŭa babilado

Hodiaŭ, kiel en ĉiu vendredo, okazos babilado en Esperanto-Lando. Ne forgesu veni.

Horo:
20.00 CET,
19.00 GMT,
11.00 DV,
04.00 JST (en sabato, la deka de Januaro)


Responses

  1. Dankon, Esperantino.

    Mi pensas ke ni devas skribi tiajn bazajn informojn pri duaviva esperantujo en “Paĝoj”. (Vidu mi jam preparis la paĝon “Babilo-horo”.) Sed kompreneble ni devus skribi tiajn informojn ankaŭ ĉi tie, ĉar preskaŭ ĉiuj homoj estas forgesemaj. :-)

    Ĉu ankaŭ vi venos la renkontiĝon? Kaj ĉu vi jam estas preta por rakonti pri viaj plej ŝatataj lokoj en Dua Vivo?

    Do, mi havas peton.
    Bonvolu veki min je la tria kaj tri kvaronoj morgaŭ!!

  2. Ŝajnas al mi, ke vi sukcesis vekiĝi sen mia helpo :-)


Respondi

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Ŝanĝi )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Ŝanĝi )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Ŝanĝi )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Ŝanĝi )

Connecting to %s

Kategorioj

%d bloggers like this: