Afiŝita de: Bonulo | 08.01.2009

Pri la sekvanta Babilo-horo

La sekvanta babilado de la nova jaro okazos en vendredo, la naŭa de Januaro, kiel kutime ekde 20.00 CET, 19.00 GMT, 11.00 DV, 4.00 JST (en sabato, la deka de Januaro) en Esperanto-lando.

Esperanto-lando

Ĉi-foje ni priparolos niajn plej ŝatatajn lokojn en la Dua Vivo. Do preparu vin por paroli pri viaj preferoj! Ni babilos denove voĉe, do kontrolu anticipe vian son-sistemon! (Kiu ne havas eblecon paroli voĉe, c’iam povos tajpi, kompreneble.)


Respondi

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Ŝanĝi )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Ŝanĝi )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Ŝanĝi )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Ŝanĝi )

Connecting to %s

Kategorioj

%d bloggers like this: